Moose Rent – Asuntoauto

Vuokraa asuntoauto korjauksen ajaksi

Moose Car tarjoaa vuokrattavaksi asuntovaunun. Vaunun voi vuokrata esimerkiksi samalla, kun jättää oman autonsa korjaukseen ja lähtee sijaisautolla jatkamaan matkaa. Asuntovaunu on hyvin varusteltu sekä erinomaisessa kunnossa. Kysy vuokrauksesta lisää esimerkiksi soittamalla!

Vinkkejä matkailuun Suomessa asuntoautolla

Vuokraamalla asuntovaunun voit kokea ikimuistoisia hetkiä ja uusia elämyksiä tai vaikkapa tutustua omaan kotimaahan ja paikallisiin kulttuureihin. Sinun ei myöskään tarvitse stressata matkalla julkisilla menosta, vaan voit ottaa rennosti ja ajella ympäriinsä mihin itse haluat.

Asuntovaunu on erinomainen vaihtoehto lapsiperheille, sillä sadesään yllättäessä lapset voivat vetäytyä vaunuun pelailemaan ja hyvällä säällä vaunun sijainniksi voi valita alueen, jossa on ulkona paljon tekemistä. Nuorille se taas saattaa olla unohtumaton kokemus nähdä uusia maisemia ja paikkoja. Vaunu on varmasti hyvä vaihtoehto myös ystävyksille, jotka tykkäävät reissaamisesta ja vapaudesta valita reittejä.

Suomessa olevia asuntovaunulle sopivia reittejä ovat esimerkiksi Päijänteen maisemareitti Vääksystä Jyväskylään, sitä ollaan kutsuttu yhdeksi näteimmäksi maisemareitiksi Suomessa. Se alkaa vääksystä ja kulkee sieltä teitä pitkin Korpilahdelle. Asuntovaunun kuljettajalle tie tarjoaa tarpeeksi vaihtelevuutta, eikä ajamisesta tule tylsää. Matkan varrella tulee vastaan kirkkokyliä ja tekemistä on kaikkien mieleen.

Jos haluaa ajella meren lähistöllä niin Turun saariston rengasreitti on mainio vaihtoehto sillä siellä nähtävää ja tekemistä on paljon ja se tarjoaa iloa pidemmällekin reissulle.

Moni Porkkalantietä ajanut on ylistänyt sitä täydelliseksi ajotieksi. Ajamisen aikana kannattaa kuitenkin olla huolellinen sillä lähistöllä liikkuu villieläimiä, eikä tie ole parhaimmassa kunnossaan. Porkkalanniemi on erinomainen kohde jos haluaa harrastaa lintu- tai eläinbongausta.

Porvoon vanha kaupunki on kiehtova pysähdyspiste, sillä se on hyvin kaunis kohde. Vanha Porvoo on yksi Suomen kuvatuimmista kohteista ja se on myös matkailijoiden kestosuosikki. Matkailijat tulevat usein ihastelemaan värikkäitä puutaloja ja vain kävelemään mukulakivikatuja pitkin.