Moose Car Autohuolto Espoo

Kaiken kattava autohuoltokorjaamo Espoon Juvanmalmilla. Hoidamme kaikkien henkilö- ja pakettiautojen huollot valmistajan ohjeiden mukaisesti. Laadimme kustannusarvion tehtävistä töistä etukäteen, jolloin tiedän jo aikaa varatessasi huollon hinnan. Tarvittaessasi voit maksaa huollon myös osissa Moose Car-huoltotilin avulla. Hakemuksen voit täyttää täältä.

Turvaa matkan jatkuminen Tieturvalla

Mekonomen Tieturvan asiakkaana vältyt yllättäviltä kustannuksilta, mikäli matka keskeytyy teknisen vian tai vahingon vuoksi. Mekonomen Tieturva vain 59€/vuosi. Kysy lisää henkilökunnaltamme.

Autohuolto Moose Carissa

Autohuolto on jokaiselle autolle välttämätön toimenpide aika ajoin turvallisuuden ja ajomukavuuden vuoksi. Suoritamme Moose Carissa kaikki autohuollon palvelut määräaikaishuollosta ja jarruhuollosta öljynvaihtoon, ilmastointihuoltoon ja muihin välttämättömiin sekä mukavuutta lisääviin huoltoihin.

A man cleaning car with microfiber cloth, car detailing (or valeting) concept. Selective focus.
  • Varaa aika autohuoltoon

Palveleva autohuolto ja autokorjaamo Espoossa

car-repair-maintenance

Määräaikaishuolto

Auton määräaikaishuolto on joko ajan tai ajettujen kilometrien määrän perusteella valmistajan toimesta asetettu toimenpide. Määräaikaishuollossa varmistetaan auton toimivuus huoltojen välillä. Määräaikaishuoltoon sisältyviä toimenpiteitä ovat esimerkiksi moottorin ilmansuodattimen tai polttoainesuodattimen uusiminen sekä jakohihnan vaihto.

car-repair-shock-absorber

Vuosihuolto

Vuosihuollon sisältö on suppeampi kuin määräaikaishuollon. Usein vuosihuollossa vaihdetaan öljyt ja moottorin öljynsuodatin, sekä tarkastetaan valmistajan ohjeiden mukaiset kohteet. Samassa yhteydessä voidaan vaihtaa myös raitisilmasuodatin. Vuosihuolto ei poista määräaikaishuollon tarvetta, vaikka päällekkäisiä huoltokohteita olisikin.

car-repair-airconditioning

Ilmastointihuolto

Ilmastointilaite tulee huoltaa säännöllisesti. Ilmastointi ei ole vain lämpimien säiden helpotus, vaan laite poistaa myös kostealla säällä tehokkaasti huurteen lasista. Mikäli ilmastoinnin täyttönestettä on vähän tai kosteus tiivistyy laitteeseen, saattaa se rikkoutua. Ilmastointihuoltoa suositellaan 2-3 vuoden välein. Huolellisesti tehty huolto kestää noin tunnin. 

Oil change - Model and oil motion blurred

Öljynvaihto

Öljynvaihto on yksi autohuollon perusoperaatioista, joka on hyvä tehdä vähintään kerran vuodessa. Moottoriöljy vähentää kitkaa moottorin metalliosien välistä, joka taas vähentää moottorin kuumenemista. Kitkan vähentäminen hidastaa myös osien kulumista. Moottorin osien kulumisen ja vahingoittumisen seurauksena edessä voi olla kallis moottoriremontti, joten etenkin pitkässä juoksussa, säännöllinen öljynvaihto on hyvin edullinen toimenpide.

car-repair-wheel-balancing

Rengaspalvelu

Vaihdamme renkaat ripeästi asiakkaan odottaessa. Tarkastamme samalla renkaiden kunnon ja turvallisuuden liikenteeseen. Renkaanvaihto sisältää myös renkaiden pesun. Myös ilmanpaine tarkastetaan, sillä väärä ilmanpaine voi aiheuttaa mm. renkaan hajoamisen tai ajoneuvon hallitsemattoman käyttäytymisen. Alumiinivanteissa renkaisiin tulisi tehdä jälkikiristys noin 100 kilometrin jälkeen. Perinteisillä vanteilla olevia renkaita ei tarvitse jälkikiristää.

car-repair-tirecare

Jarruhuolto

Jarrut ovat auton tärkeimpiä turvallisuustekijöitä. Jarruhuollossa voidaan vaihtaa joko jarrupalat, jarrulevyt tai molemmat. Ajoissa vaihdetut jarrupalat säästävät kuitenkin jarrulevyjä ja yleensä jarrulevyt tarvitsee vaihtaa vain noin yhdellä kolmesta jarruhuollosta. Jarrupalojen kulumisen voi huomata ääntämisestä. Tällöin palat ovat usein jo hyvin lopussa, joten sekä jarrupalojen että jarrulevyjen tarkastus ja mahdollinen vaihto kannattaa ottaa tavaksi esimerkiksi renkaanvaihdon yhteydessä.

Miksi korjauttaa auto Moose Carissa?

  • Meiltä poistuu vain tyytyväisiä asiakkaita

    Huomioimme auton lisäksi itse asiakkaan, ja pyrimme tekemään palvelustamme asiakkaalle mahdollisimman helppoa.

  • Kolmen vuoden takuu

    Käytämme laitevalmistajan ohjeiden mukaisia varaosia, ja annamme käyttämillemme varaosille kolmen vuoden takuun.

  • Moose Car on autosi kokonaisvaltainen ylläpitokumppani

    Oli autossasi sitten huollettavaa tai korjattavaa, haluamme olla kumppaninasi auttamassa kaikissa autoosi liittyvissä ongelmissa.

Huollon yhteydenotto ja tarjouspyyntö

Huoltotiedot

Huollon tarve(Pakollinen)
Tähän voit kuvailla tarkemmin huoltotarpeesi. Jos olet varaamassa huoltoa, kerro milloin autosi on viimeksi huollettu.
PP dot KK dot VVVV

Auton tiedot

Omat tietosi

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.